Sunday, 22 February 2015

new year 2015



tak terlambat lagi kut nak cakap selamat tahun baru ?
HAI SELAMAT TAHUN BARU :)

sedar tak sedar dah masuk 2015 .
aku pon dah habis sekolah .
lagi seminggu je lagi result SPM keluar .
Cuak tak cuak laa .
Semoga result aku nanti dapat membanggakan both of my parents .

sebelum ni aku ada post pasal 2015 .
apa yg aku target nak buat dalam tahun 2015 ni .
Apa yg aku target tuh tak semua pon aku dapat buat .

Aku just buat lesen kete , lesen motor tak .
sebab ibu kata tak payah buat lesen motor .
sebab kita takde motor .
Sedih tak ayat ? HAHA

Lepastu yang plan nak buat kursus 3 bulan tuh pon tak jadi .
Aku just belajar English je dekat Erican .
Sebelum belajar kt situ , aku kena amek mcm ujian .
sebab nak tentu kan aku dekat level bape .
dia ada 8 level .
Aku dapat level 4 .
Now aku da level 4 stage 3 .
Aku engat nak habiskan level 4 je .
kira level 4 stage 4 la .
Sebab mahal sangat :P
1 stage RM514
level 4 ada 4 stage .
so yeah , bole lah kira sendiri berapa banyak duit keluar .

Lagi satu sebab , aku sorang je Melayu dekat situ .
Yang lain semua Chinese .
Kat kelas tuh ada 7 orang termasuk aku .
3 laki 4 perempuan .