Monday, 17 March 2014

thank you sayang :*


okay harini happy sangat :)
My boo gave me something .
actually its for my birthday last year .
tahun lepas dia tak bagi hadiah sbb dia tak tahu nak belikan apa .
Dia lah yg cakap mcm tuh .
so tetiba harini dia bagi .

Sebenarnya tak expect pon dia akan bagi hadiah .
Sebab dia bkn belajar dekat Kluang .
Dia sambung study dekat JB  .
so sepatutnya harini dia ada dekat jb .
and dia pon tak cakap dia balik kluang ! 
jahat betul dia tuh .

Sebenarnya dia nak buat surprise .
Tapi tak menjadi sbb aku merajuk .
Yelaa , malam semalam cakap nanti esok balik sekolah call ehh sbb ad benda penting nak cakap .
Aku pon punya lah excited nak balik sekolah sbb nak call dia
 call punya call dia cakap msg jee .
aku pon dah geram malam tadi suruh call pastu ni da call suruh msg jee .
Cakap dekat call kan senang .
Tak payah bertaip-2 bagai . haihhh

Pastu time dia hantar msg , 
dia minta maaf kalau aku kecik hati .
then tetiba dia cakap rindu , da lama x main hujan sesama kan .
Kalau ada peluang main hujan nak main hujan tak ?

Aku pon balas lah , main jelaa .
Nak main hujan ke main masak-2 ke suka hati dia lah .
#Aku balas mcm pffttt , haha sbb aku kecik hati dengan dia pasal tadi .
and aku da fikir bukan-2 da , yelaa tetiba cakap nak main hujan .
Buang tebiat ke , wayar putus kee kan . hahaha

dia pon balas lah 
hmm , macam tak suka jee cakap pasal ni .
hmm yelaa , nie dad tak keluar ke ?
selalu dad keluar .

Aku pon balas nak tanak lagi .
aku just balas .
Entah jap lagi kuar lah tuh .
Pastu aku call lagi , tak puas hati .
dia nie nak cakap pasal ap kan .
kata ad benda penting nak cakap .
tapi dia tak angkat .
SEDIH I . sob sob sob

Pastu dia hantar msg cakap elle merajuk lah tuh .
bla bla bla ap semua .
konon nak pujuk pastu dia ketawa sendiri .
Gila ehh dia tuh .
sekali dah terbongkar , dia rupanya dekat kluang .
dia tak bagitahu , sebab konon nak buat surprise .
Tapi disebabkan aku da merajuk .
no more surprise-2 , HAHA

k laa ringkas kan jee .
and he gave me this cute little things .




dia pergi spray minyak wangi bebanyak .
HAHA
kelakar gilaaa , tapi takpee i sukaa bau you :P

at first aku engat kan jam ke ap kan .
puas aku belek-2 tapi x jumpa bekas bateri .
pastu saja jelaa gerak kan jarum jam yg aku engat jam tuh .
sekali bila aku gerak kan .
keluar lagu .
pastu dekat patung kecik-2 yg banyak tuh pon berpusing .
lagu dia buat aku sedih .
yelaa tadi time dia cakap pasal nak main hujan tuh aku layan nak tanak jee .
aku rasa sebersalah .
pastu mengalir lah air mata suci ini . haha
ohh lupa nak bagitahu , dia ad tulis nama dia and aku dekat jam tuh .
sebenarnya tuh bukan jam .
tapi aku x tahu nak panggil ap . haha


siap tanda tangan dekat bawah music tuh .


bukak kotak perasan hadiah dulu .
time nak kemas baru terperasan ad tulis happy birthday dekat penutup kotak tuh .


ni dia tulis 
From : Your Future Husband                                                  
Harap diterima hadiah tak seberapa nieh ...   :(

yg dekat awan tuh
I hope this will be the memories of LOVE 

aku tahu dia try untuk jadi sesweet n seromantik yg mungkin .
evenbagi aku x romantik pon . setakat boleh laaa . . hahaha
Tapi aku hargai semua ni . 
sebab dia da try :)
Thank you booo :*
loveyaaaaaaaaaaaaaaa xoxo

Friday, 14 March 2014

my wedding dream !!!


Baru tulis tajuk pasal wedding , aku da terlebih excited !
HAHA gilaa . .
Aku tak sabar nak kahwin ni .
jeles betul tengok orang yg da berkahwin nie .
Lagipun sekarang musim orang kahwin .
so sikit sebanyak aku pon terpengaruh .
rasa mcm nak kawen esok jee . hahaha

okay so lets get start it !







eeee geram betul !!
cant waitttt