Wednesday, 11 June 2014

SPM !!!



OMGGGGG !

TRIAL SPM is just around the corner !
gila gila gila 
cuti 3 minggu nie tak sentuh langsung pon buku .
risauuuuuu gilaaaaaa
cuakkkkkkk !

sebelum cuti konon da berazam nak study .
nak buat revision yg mana tak faham . hahaha
tapi satu apa pon tak buat .
nasib baik takde keje sekolah . haha

Kenapa lah aku memain jee lagi ni !
NADIA WAKE UP ! WAKE UP !
lagi 2 bulan trial .
and im not ready yet .

10 subjek nak kena buat revision dalam 2 bulan ?
like seriously ?
sangat cukup k masa tuh .
Dulu kemain awal tahun nak start study betul-2 dari awal .
now da bulan 6 tapi masih tak study lagi .
study pon untuk periksa je .
terukkk sangat !

okay i have to wake up right now .
tommorow i will study okay ?
*promise to myself
buat exercise ! exercise ! exercise !

okay semangat da datang . hahaha
kboiii

HARAP-HARAP BOLEH DAPAT 10A+ FOR SPM 
AMIN AMIN AMIN .

HAHA

Tuesday, 10 June 2014


Look out my window ,
i can see the sun shine ,
up in my bedroom ,
i can't seem to stop crying

And my pillow is a swimming pool
i just don't understand why you did what you did

My girls told me that i should watch out for you ,
i can't help it ,
i've fallen so dumb for you

Silly me , i could think
i could make you fall in love 
tie you down to the ground ,
don't know what i'm thinking now

Maybe it's just me 
got these clouds
above my head
and it won't stop raining

maybe it's just me
i just can't understand why you left
and now i'm waiting

i don't wanna be your hostage anymore ,
i don't wanna be your daydream no more ,

im pickin' up up ,
pickin' up the pieces now
Baby , imma show you how you've been erased

So when the radio 
plays our favourite song ,
ain't no reminiscin' baby ,
imma bout to turn it off

And when i see your name on the telephone
Boy , you must be crazy if you think that im playing along

cause i had you
and you had me 
i played the fool
but now i see 

it's better to erase you

Look in the mirror ,
finally recognized myself ,
problem is i can't see
me with somebody else

Keep having thoughts about you
but knowing you ain't gonna change
i've got to get over it ,

My friends tell me that i gotta keep moving on 
i know they're right ,
but why does it feel so wrong ?

When everything was jaded from the very start
im lying here tryna reach you
from my broken heart , 

Now i've tried and tried
to give and give
i keep on lying to myself

And i cried and cried
through the lonely lies
ain't no medicine , they may go to hell

So i forgive you ,
it's time to forget you ,
imma stitch up my scars ,
stop the bleeding right here , right now !

Get you out of my memory ,
get rid of the missery
i gotta erase you somehow !


Monday, 17 March 2014

thank you sayang :*


okay harini happy sangat :)
My boo gave me something .
actually its for my birthday last year .
tahun lepas dia tak bagi hadiah sbb dia tak tahu nak belikan apa .
Dia lah yg cakap mcm tuh .
so tetiba harini dia bagi .

Sebenarnya tak expect pon dia akan bagi hadiah .
Sebab dia bkn belajar dekat Kluang .
Dia sambung study dekat JB  .
so sepatutnya harini dia ada dekat jb .
and dia pon tak cakap dia balik kluang ! 
jahat betul dia tuh .

Sebenarnya dia nak buat surprise .
Tapi tak menjadi sbb aku merajuk .
Yelaa , malam semalam cakap nanti esok balik sekolah call ehh sbb ad benda penting nak cakap .
Aku pon punya lah excited nak balik sekolah sbb nak call dia
 call punya call dia cakap msg jee .
aku pon dah geram malam tadi suruh call pastu ni da call suruh msg jee .
Cakap dekat call kan senang .
Tak payah bertaip-2 bagai . haihhh

Pastu time dia hantar msg , 
dia minta maaf kalau aku kecik hati .
then tetiba dia cakap rindu , da lama x main hujan sesama kan .
Kalau ada peluang main hujan nak main hujan tak ?

Aku pon balas lah , main jelaa .
Nak main hujan ke main masak-2 ke suka hati dia lah .
#Aku balas mcm pffttt , haha sbb aku kecik hati dengan dia pasal tadi .
and aku da fikir bukan-2 da , yelaa tetiba cakap nak main hujan .
Buang tebiat ke , wayar putus kee kan . hahaha

dia pon balas lah 
hmm , macam tak suka jee cakap pasal ni .
hmm yelaa , nie dad tak keluar ke ?
selalu dad keluar .

Aku pon balas nak tanak lagi .
aku just balas .
Entah jap lagi kuar lah tuh .
Pastu aku call lagi , tak puas hati .
dia nie nak cakap pasal ap kan .
kata ad benda penting nak cakap .
tapi dia tak angkat .
SEDIH I . sob sob sob

Pastu dia hantar msg cakap elle merajuk lah tuh .
bla bla bla ap semua .
konon nak pujuk pastu dia ketawa sendiri .
Gila ehh dia tuh .
sekali dah terbongkar , dia rupanya dekat kluang .
dia tak bagitahu , sebab konon nak buat surprise .
Tapi disebabkan aku da merajuk .
no more surprise-2 , HAHA

k laa ringkas kan jee .
and he gave me this cute little things .




dia pergi spray minyak wangi bebanyak .
HAHA
kelakar gilaaa , tapi takpee i sukaa bau you :P

at first aku engat kan jam ke ap kan .
puas aku belek-2 tapi x jumpa bekas bateri .
pastu saja jelaa gerak kan jarum jam yg aku engat jam tuh .
sekali bila aku gerak kan .
keluar lagu .
pastu dekat patung kecik-2 yg banyak tuh pon berpusing .
lagu dia buat aku sedih .
yelaa tadi time dia cakap pasal nak main hujan tuh aku layan nak tanak jee .
aku rasa sebersalah .
pastu mengalir lah air mata suci ini . haha
ohh lupa nak bagitahu , dia ad tulis nama dia and aku dekat jam tuh .
sebenarnya tuh bukan jam .
tapi aku x tahu nak panggil ap . haha


siap tanda tangan dekat bawah music tuh .


bukak kotak perasan hadiah dulu .
time nak kemas baru terperasan ad tulis happy birthday dekat penutup kotak tuh .


ni dia tulis 
From : Your Future Husband                                                  
Harap diterima hadiah tak seberapa nieh ...   :(

yg dekat awan tuh
I hope this will be the memories of LOVE 

aku tahu dia try untuk jadi sesweet n seromantik yg mungkin .
evenbagi aku x romantik pon . setakat boleh laaa . . hahaha
Tapi aku hargai semua ni . 
sebab dia da try :)
Thank you booo :*
loveyaaaaaaaaaaaaaaa xoxo

Friday, 14 March 2014

my wedding dream !!!


Baru tulis tajuk pasal wedding , aku da terlebih excited !
HAHA gilaa . .
Aku tak sabar nak kahwin ni .
jeles betul tengok orang yg da berkahwin nie .
Lagipun sekarang musim orang kahwin .
so sikit sebanyak aku pon terpengaruh .
rasa mcm nak kawen esok jee . hahaha

okay so lets get start it !







eeee geram betul !!
cant waitttt