Wednesday, 27 November 2013

hii sup ?




boring gilaaa :(((
rasa macam nak type jee tadi .
now bila dah bukak lappy , tak tahu nak type ap .
nampak tak betapa bosan nyee aku ?

minggu depan baru holiday .
itu pon sebab ibu ad kursus .
ahhhhhhhh boring gilaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!
rasa nak cuci mata , beli baju , seluar , beg .
tapi duit nak korek mana ?
kalau aku kecik lagi , mesti tak payah pakai duit sendiri .
bila minta duit dekat parents , mcm segan .
yelaa kite kan dah besar . haha
so semua beli kena pakai duit sendiri .
tapi takpe , pakai duit sendiri bila beli barang nie kita lebih hargai barang tuh .
lebih berpuas hati . hahaha

Apahal cakap pasal nie ?
hmm , bosan lah awak .
awak , faham tak kita bosan ?
FAHAM TAK ?!!

cuti-cuti ni rasa mcm nak belajar main gitar tak pun piano uolls .
tapi aku nie bukan betul .
mula-2 jee excited .
pastu tak sampai bape jam , da bosan . haha

dari tadi asyik bosan jee . kbaii

Sunday, 24 November 2013

speechless


i dont know , what should i do right now .
how come you can said that to me ?
youre my fucking bf .
i thought youre the one who love me .
love when i'll be around you .
but you said that im the one who "penghalang" you ?
nah its okay :')
 i thought that i can bring your happiness , when im be with you .
but it was wrong .
totally wrong !

i know sometimes , i mad at you for those little things .
i know i've done something that annoyed you .
bring you down .
make you cry of me .
i know that i'll never being good enough for you .
never will . .

you really broke my heart into pieces .
im fu****g disappointed with you .
you make me realize something .
ahhhhhhhhhh !!!!!!! im fucking hate this feeling .
why ? why would you do this to me ?
you make me think that maybe we should break up .
maybe we are not meant together .
i was a bad gf !
i cant make you happy !
i cant make you laugh !
i cant do anything for you .
im the one who bring you down .






come see this !










Saturday, 23 November 2013

freedom !!!


Finally , habis lah sesi persekolahan bagi sesi 2013 .
one year to go !
pejam celik pejam celik umur semakin meningkat .
tapi ketinggian ? speechless :(
hahaha , sokay lah .
setiap orang ada kelebihan and kelemahan tersendiri .
yg penting aku suka diri aku !

okay back to the topic .
lagi satu tahun aku sekolah , lepastu ?
InsyaAllah masuk kolej or U .
gilaaaa tak sabar siaa .
aku dah bosan sebenarnya asyik dduk sekolah tuh je .
lagi bilaa kesayangan aku dah takde kt sekolah tuh .
sedih gilaa T_T
dua-2 ad dugaan masing-2 . .
nampak tak yg kitorang tak boleh terpisah ?
bila terpisah jee masing-2 ada problem yg lebih kurang jee . haha

Can't waittt ! nak satu tempat belajar dgn si yana pendek lebih kurang aku tuh . haha
lepastu , boleh lah keluar sesama , shopping sesama , melalak sesama .
everything sesama ! wuuu xP
kahwin pon katanya nak sesama . . hahaha
bulan madu pon tentah nanti bilik sebelah-2 jee . huahahaha
berangan tak sudahh !
lantak aku lah , aku memang suka berangan .
ape masalah kau ?
nak gaduh ? jum lah jumpa dekat parking lot nanti .

sambung berangan .
Haa pastu kalau cuti sem ke , boleh lah kita pergi mandi bercuti sesama .
pastu bawak bodyguard masing-2 . haha
bodyguard tuh aka pakwe/boyfriend/tunang/suami/ dan sewaktu dengannya .

harap sangat time tuh ketinggian dah bertambah . dapat tinggi 160 pon okay lah . haha
so boleh lah aku jalan dengan penuh confident .
takde lah rasa diri macam sekolah rendah jee .
tapi kalau sekolah rendah jee pon okay jugak .
nampak awet muda . HAHA

again :')


you have no idea how hard it is to force myself to stop thingking about you .
sometimes , i was wondering . . .
if the heart is one of the strongest muscles in the human body then why does it breaks so easily ?

Thursday, 14 November 2013

less friends less bullshits :)


perlu ke ada kawan ? yes .
TAPI !
tak guna kalau ada kawan yg cakap belakang .
tak guna kalau ada kawan depan lain belakang lain .
mungkin aku tak tahu cara kau anggap kawan tuh mcm mana .
mungkin bagi kau kawan jenis ckp belakang nie benda biasa , kira adat bagi kau dalam berkawan :)
but sorry , not to me :)
yes , kita da kenal dekat 4 tahun .
tapi kadang orang yg kita baru kita kenal or orang yg baru kita nak rapat
jauh lebih baik dari yg kita kenal 4 tahun tuh .
aku pon kesian tengok dekat dot dot dot nie .
yelaa , terpaksa berpura-pura depan aku .
aku boleh nampak kepura-puraan kau tuh .
so kau buat lah baik cemana sekali pun , aku tetap boleh nampak :)
dala , penat dah aku fikir and pendam selama ni .

korang cakap selama ni aku tak pernah minta maaf kan ?
So , dekat sini aku nak minta maaf sepanjang perkenalan kita selama 4 tahun ni .
Halal kan makan minum aku , sorry kalau aku banyak sakitkan hati korang ,
tarik muka , terpukul tertendang apa semua .
so deal okay ?

So aku harap lepasni tak payah lah bercerita bergossip pasal aku .
kita da xde pape lagi . so please ?
i dont want to start it again .
aku takan kacau , ganggu , sibuk amek tahu hal korang lagi .
dan aku harap korang pon sama .
okay ? good girl :)

TAPI , if korang masih cuba cari pasal dgn aku .
jangan salahkan aku , kalau apa yg aku balas nanti tuh melampau atau lebih .
Aku pendendam ? Yes i am .
Aku ugut ? tak lah , aku cuma bagitahu dan ingatkan je :))
pape pon aku takan cari pasal dgn org yg tak cari pasal dgn aku :)
ok byeeeee darling muah muahh :*