Wednesday, 2 January 2013

hai sy budak sekolah :*


Malas gilaa kott nak sekolah . Cuti panjang lha lagii . 
Kalau boleh tanak sekolah dkat situ lagi .
Sebab apa ? Rahsia lhaa ~
Keputusan permohonan lambatt gilaa nak keluar .
Tak tahu kee aku nak pindah cepat cepat kalau boleh .
Takde semangat kott g sekolah tuh lagi . Tengok mukee yg samee je .
kalau boleh nak jugak tengok muke org lain .
Kenal-2 dgn orang lain . Mane tahu adee yg berkenan . Hahaha
Kesian gila kott aku lepas niee . Dah takde sapee lagi dah .
Sorang sorang pergi tinggal kn aku .
Woii korang da tak sayang aku lagi kee ?
Kesian lhaa sikett . Nampak mukee sedih aku ?


Haa nampak aku nangis tuhh ? Hahaha
Walaupun aku tgah nangis aku nampak comel disitu . Hahaha
Korang jangan lhaa pindah :(
Nanti sapee nak teman kan aku ketawa-2 , menangis , bebel semua .
Sapee nak tolong aku cover kalau tak siap keje sekolah ?
Err aku rindu semua tuhh :'(
Aku rindu nak tengok korang bebel-2 kt aku kalau aku ad wt salah .
Aku rindu nak share air n mknan . Sapee nanti nak habis kn makanan aku kalau aku tak habis ?
Aku rindu nak study samee-2 . Sape nak explain kn kt aku kalau aku tak faham nanti ?
Aku dala sukee banyak tanyee .
Sape nak duduk sebelah aku , kacau aku tidur lagi . Sapee yg nak peluk aku lepas nie :'(
Aku nak pindahh jugakkk !!!