Tuesday, 31 December 2013

bye bye 2013 , welcome 2014



akhirnya harini 31/12/13
Hari terakhir bagi tahun 2013 .
Banyak kenangan , pengajaran yg aku dapat .
Ada kenangan manis , kenangan pahit sepanjang 2013 nie .
Tahun 2013 nie jugak dah ajar aku , untuk berdikari .
Jangan terlalu bergantung pada orang lain .
Jangan terlalu percaya kan .

Start 2013 ni dulu , aku banyak sangat menangis .
Sebab , aku kehilangan orang yg aku sayang .
Semua yg pernah ada di sisi aku dah tak sekolah situ .
Bape bulan aku menangis .
Telefon yana nangis-2 , sampai mak yana pon nasihatkan aku . 
Nampak tak ? Manja nya aku selama ni .
Sampai bila dorang semua pergi aku dah takde arah dah .

Tahun 2013 jugak dah ajar aku apa erti kawan sahabat .
Aku kenal sapa yg betul-2 nak berkawan aku .
Dan sapa musuh dalam selimut .
Dan buat aku sedar sapa yg ada bila aku susah n senang .
Walaupun orang tuh kita sayang n cinta sekali pon .
Bkn senang orang tuh akan sanggup hadapi susah senang dengan kita .

Banyak sangat aku dah belajar dari TAHUN 2013 ni .
Dan aku bersyukur sebab ALLAH masih bagi lagi aku bernafas sehingga ke hari ini .
Terima Kasih kepada semua yg pernah jadi sebahagian dari hidup aku :)

Aku harap tahun 2014 nie , aku akan lebih focus dan bersungguh-2 .
Aku nak kejar masa depan aku .
Aku nak buktikan dekat semua orang yg aku mampu berjaya .
Dan aku nak buktikan dekat cikgu-2 aku , yg tak sia-2 dorang mengajar aku selama ni .
Aku nak buktikan yg aku mampu berdikari .
Aku nak buktikan aku bukan lagi lemah .
Dan aku harap tahun 2014 ni akan jadi tahun yg banyak kenangan manis .
Sebab apa ? Sebab tahun 2014 ni aku last sebagai seorang pelajar .
Aku last sekolah dekat SEKOLAH MENENGAH TENGKU ARIS BENDAHARA .
Aku nak tahun nie jadi tahun paling indah untuk aku kenang sampai bila bila .

SELAMAT TAHUN BARU :D


Sunday, 15 December 2013

2015


plan aku untuk tahun 2015 ?
of course lah aku dah free time tuh .
Sebab aku dah habis SPM .
Aku plan nak ambil lesen , semua lesen .
lesen motor , kereta .

Lepastu cari keje kott ? tak pon keje dengan ayah jee .
Tapi ibu suruh , cari kursus 3 bulan .
Kursus muzik ke , make up ke .
Enta lah kan , tengok lah macam mana dulu .


Lepastu , aku akan sibuk isi borang itu ini .
Sebab nak masuk kolej or U kena lah isi kan ?
So aku akan isi semua tuh sesama dengan si tembam darling aku .
Iloveyou babyyy ? hahaha
Sebab aku nak sama tempat belajar dengan dia .

Tapi aku keliru sebenarnya , nak ambil course apa .
ada 3 pilihan .
Business , farmasi , or doctor .
Kalau business , aku keje dengan ayah jee .
Pastu ambil alih syarikat ayah . Ahahaha
Tapi tuh pon kalau syarikat ayah dah berkembang .
Kalau farmasi pulak .
Aku akan keje dekat farmasi dulu bape tahun .
Nak ambil pengalaman dulu , ilmu semua .
Lepastu aku nak bukak farmasi sendiri .
Kalau doctor pulak .
Aku akan keje dengan kerajaan untuk berapa tahun jugak .
Lepastu bukak klinik sendiri .

Tapi aku tak tahu mana yg terbaik .
Business , kalau lingkup .
Pehh , nanti semua kena sita . .
Kalau doktor pulak .
Aku geli sebenarnya , nak belah sana sini .
injected sana sini .
Bedah katak dekat sekolah tuh pon aku buat sikit-2 jee . hahaha
2 hari bau katak tuh tak hilang dekat lubang hidung aku yg kecik nie .
Kalau farmasi , aku belum jumpa lagi kelemahan dia .
Nanti kalau aku ada masa , aku cari tahu risiko farmasi nie .

- - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Okay lepastu aku plan nak sambung amek ijazah or master dekat luar negara .
Saja nak berubah angin .
Nak rasa study dekat overseas .
Kalau boleh nak study dekat korea tak pon london . haha
Aku memang suka memilih .
Kalau kt korea , aku dgn si tembam tuh boleh lah tengok pokok sakura .
Kalau kt london , boleh lah jumpa anak Mr.Andrew . hahaha
Cant waitttttttttttttttttttttttttt !!!

aku memang suka berangan .
Dan aku akan usaha sebaik dan seboleh yg mungkin untuk capaikan impian aku .
Aku tak sabar nak tengok aku dah besar nanti jadi apa .
Aku harap aku dapat banggakan kedua parents aku .
Dan semoga Allah permudahkan segala urusan aku di dunia dan di akhirat :)
Iloveyou all <3

SEKOLAH ???????



Tak lama lagi dah naik sekolah .
Asal sekejap sangat cuti sekolah ni ?
Tak sempat lah aku nak bermalas-malasan .
Tahun depan dah kena struggle !
Aku dah nak SPM wooo .
Gilaa lah , macam tak percaya jee .
Aku makin tua .

Tahun dpn maybe aku dah terlampau busy .
Aku kena study OT sikit .
Supaya nanti result keluar dapat membanggakan parents aku .
Aku tak boleh biarkan diri aku terus dibelenggu oleh masalah yg serupa sampah itu .
Walaupun naik sekolah nie aku terpaksa nampak budak monyet tuh .
Aku kena kuat , buat mcm tak nampak jelaa kan ?
buat mcm tak pernah kenal monyet-2 tuh semua .
Aku kena focus time study !
Aku kena focus dalam kelas , tak boleh mengantuk lagi dah .
Aku tak tahu lah apa masalah aku nie .
Dah tidur kemain awal .
Tapi kt sekolah tetap ngantuk punya .
Ada tak pil tak mengantuk ? HAHA

makan gula-2 dalam kelas nanti cikgu marah .
Tapi kadang aku bantai jee makan dalam kelas .
Setakat yg aku pernah buat .
Boleh dikatakan aku pro jugak lah makan senyap-2 dalam kelas nie . Huahaha
Cume kadang ada lah terkantoi .
Tapi nanti aku sengih mcm kerang busuk jelaa HAHA

Cikgu kena lah memahami saya , walaupun kelas first .
Tapi saya bukan lah pandai mcm cikgu .
Sebab tuh saya tak boleh belajar lelama , nanti otak saya tepu .
Bila otak saya tepu , saya rasa mcm nak melompat keluar dari kelas pon ada .
Cara terbaik untuk merelease kan tekanan adalah tidur .
Sebab tuh saya mudah mengantuk :D
Tahun depan saya last sekolah , so kepada cikgu-2 tolong lah layan saya seperti puteri raja . HAHAHA



Monday, 9 December 2013

holiday !

Alhamdulillah , sampai jugak aku dekat rumah.
lepas cuti dekat melaka 4 hari .
sampai melaka tido rumah ayong semalam .
lepastu esoknya baru check in , dekat ramada plaza hotel .
lepas check in rehat sekejap dekat hotel .
petang jejalan dekat Mahkota Parade kejap .
Nak cari swimming suit .
baju jelaa , seluar aku dah ada .
tapi bila cari-2 , satu baju jee 99.00 .
tuh cuma baju jee , tak termasuk seluar sekali .
gila , mana ada murah .
actually nak beli 2 , satu aku satu aby gemuk gedempol tuh . haha
tapi duit ayah bagi cuma 100 jee .
disebabkan aku nie kakak yg baik lagi comel .
aku pon tak beli lah .
duit pulang dekat ayah balik :( sob sob
lepastu turun g dekat pintu gerbang .
Mak cik g masuk CarloRino .
so aku , aby , ayong pon duduk lah dekat tempat yg disediakan
dekat luar kedai tuh .
nak masuk , tengah makan aiskrim .
daripada kena halau , baik sedar diri . haha
time tengah menikmati aiskrim ,
datang lah pendatang tanpa izin .
dengan tak malunya berhai-2 dekat aku .
aku ingat telinga nie problem .
kot salah dengar kang , kira perasan pulak .
ayong pon bagitahu , dia ada dengar budak berhai - hai .
budaknya 2 kaki dari tempat kitorang duduk .
aku dah cuak sikit jaa .
mana tahu nak meragut beg aku ke kan .
aku pon peluk dengan erat lagi ketat beg aku yg tunggu masa jee nak putus tuh .
lepas tak lama tuh ayah datang dgn mak cik ap semua .
so budak tuh pon beredar dengan sendirinya .
lepas dah tak tahu nak buat apa kitorang balik hotel .
jam gilaa uolls .

Malam pulak g makan kt luar ,
lepas makan ingat nak jalan-2 dekat ape benda tah nama tempat tuh .
tapi tak jadi sebab hujan renyai-2 .
pastu kena buat U-turn .
jam lagi . .
aku dah tension dalam kete tuh , bontot  dah naik kebas .
mana taknya , jalan yg sepatutnya 45 mnit jee 
boleh jadi 2 jam .

esok pulak g amek ibu dekat Afamosa resort .
ibu kursus dekat situ .
ibu suruh datang awal , tapi ibunya tak siap-2 lagi .
kitorang pon pusing sana sini amek gambar kejap .

sorry tak dapat nak upload gambar .
technical problem sikit . 

pastu malam tuh kitorang lepak bilik dulu .
aku ingat nak tidur , tapi tak boleh nak tidur .
so aku pon g lah baring dekat sebelah ibu n aby , tengok ibu main laptop .
pastu dia tunjuk fb ex-boyfriend dia .
aku dengan aby pon komplen itu ini pasal ex-boyfriend ibu tuh . haha
cakap ayah lagi hensem , cuma ayah gemuk sikit .
ayah lagi itu , ayah lagi ini . haha
puji ayah lebih-2 .
sebab ayah tengah tidur , so kalau puji pon ayah tak tahu . HAHA
kalau ayah tengah sedar , takde makna nyaaa nak puji ayah .
nanti kena belikan ayah spender baru . HAHA
time baring ckp pasal ex tuh .
aby g bitaw ibu ," ibu kakngah kt mahkota parade semalam banyak kena usha .
tapi kakngah buat bodoh jee pandang pon tak "
pastu aku dengan perasan g cakap , well kakngah kan famous . haha
pastu aby cakap lagi yg peliknya , yg usha kakngah semua tak hensem pon .
HAHA
pastu ibu cakap , kalau yg usha tuh tak hensem nak buat apa .
lain lah kalau yg hensem , ok lah jugak . haha
lepas borak kosong , siap-2 lepas maghrib baru keluar .

time nak tidur rasa terganggu , mcm gelisah pon ada .
sekejap-2 bangun tengok phone .
tengok takde pape pon .
dah bape hari takde pape pon kt phone tuh .
rasa mcm baik tak payah bawak phone jee .
xde function pon bwak .
buat berat beg aku je .


time dah nak balik kluang singgah dulu kt mini malaysia .
aku tertiba ingat dekat kerja kursus aku .
dah bape lame tertunggak .
aku pon g msg si tutt tuh .
pastu mcm bangang jee semua ayat dia .
cakap mcm keling .
pastu g ngadu dekat jongos tuh .
pastu si jongos dah mula set akak-2 dia .
perasan hebat sangat .
cabut gigi tuh karang .
perasan pandai sangat .
kalau setakat meniru jee time exam , tak payah nak rasa bangga sangat lah yg kau tuh pandai .
suka hati mak bapak tiri laki mak dia je .
nak cakap aku bodoh , buta , ap semua .
phuihh

kesimpulannya , emosi aku time holiday sume terganggu .
disebabkan si polan-2 tuh sume .
rasa mcm eee tak boleh nak cakap mcm mana .
BENCI gilaa vaviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 








Wednesday, 27 November 2013

hii sup ?




boring gilaaa :(((
rasa macam nak type jee tadi .
now bila dah bukak lappy , tak tahu nak type ap .
nampak tak betapa bosan nyee aku ?

minggu depan baru holiday .
itu pon sebab ibu ad kursus .
ahhhhhhhh boring gilaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!
rasa nak cuci mata , beli baju , seluar , beg .
tapi duit nak korek mana ?
kalau aku kecik lagi , mesti tak payah pakai duit sendiri .
bila minta duit dekat parents , mcm segan .
yelaa kite kan dah besar . haha
so semua beli kena pakai duit sendiri .
tapi takpe , pakai duit sendiri bila beli barang nie kita lebih hargai barang tuh .
lebih berpuas hati . hahaha

Apahal cakap pasal nie ?
hmm , bosan lah awak .
awak , faham tak kita bosan ?
FAHAM TAK ?!!

cuti-cuti ni rasa mcm nak belajar main gitar tak pun piano uolls .
tapi aku nie bukan betul .
mula-2 jee excited .
pastu tak sampai bape jam , da bosan . haha

dari tadi asyik bosan jee . kbaii

Sunday, 24 November 2013

speechless


i dont know , what should i do right now .
how come you can said that to me ?
youre my fucking bf .
i thought youre the one who love me .
love when i'll be around you .
but you said that im the one who "penghalang" you ?
nah its okay :')
 i thought that i can bring your happiness , when im be with you .
but it was wrong .
totally wrong !

i know sometimes , i mad at you for those little things .
i know i've done something that annoyed you .
bring you down .
make you cry of me .
i know that i'll never being good enough for you .
never will . .

you really broke my heart into pieces .
im fu****g disappointed with you .
you make me realize something .
ahhhhhhhhhh !!!!!!! im fucking hate this feeling .
why ? why would you do this to me ?
you make me think that maybe we should break up .
maybe we are not meant together .
i was a bad gf !
i cant make you happy !
i cant make you laugh !
i cant do anything for you .
im the one who bring you down .






come see this !










Saturday, 23 November 2013

freedom !!!


Finally , habis lah sesi persekolahan bagi sesi 2013 .
one year to go !
pejam celik pejam celik umur semakin meningkat .
tapi ketinggian ? speechless :(
hahaha , sokay lah .
setiap orang ada kelebihan and kelemahan tersendiri .
yg penting aku suka diri aku !

okay back to the topic .
lagi satu tahun aku sekolah , lepastu ?
InsyaAllah masuk kolej or U .
gilaaaa tak sabar siaa .
aku dah bosan sebenarnya asyik dduk sekolah tuh je .
lagi bilaa kesayangan aku dah takde kt sekolah tuh .
sedih gilaa T_T
dua-2 ad dugaan masing-2 . .
nampak tak yg kitorang tak boleh terpisah ?
bila terpisah jee masing-2 ada problem yg lebih kurang jee . haha

Can't waittt ! nak satu tempat belajar dgn si yana pendek lebih kurang aku tuh . haha
lepastu , boleh lah keluar sesama , shopping sesama , melalak sesama .
everything sesama ! wuuu xP
kahwin pon katanya nak sesama . . hahaha
bulan madu pon tentah nanti bilik sebelah-2 jee . huahahaha
berangan tak sudahh !
lantak aku lah , aku memang suka berangan .
ape masalah kau ?
nak gaduh ? jum lah jumpa dekat parking lot nanti .

sambung berangan .
Haa pastu kalau cuti sem ke , boleh lah kita pergi mandi bercuti sesama .
pastu bawak bodyguard masing-2 . haha
bodyguard tuh aka pakwe/boyfriend/tunang/suami/ dan sewaktu dengannya .

harap sangat time tuh ketinggian dah bertambah . dapat tinggi 160 pon okay lah . haha
so boleh lah aku jalan dengan penuh confident .
takde lah rasa diri macam sekolah rendah jee .
tapi kalau sekolah rendah jee pon okay jugak .
nampak awet muda . HAHA

again :')


you have no idea how hard it is to force myself to stop thingking about you .
sometimes , i was wondering . . .
if the heart is one of the strongest muscles in the human body then why does it breaks so easily ?

Thursday, 14 November 2013

less friends less bullshits :)


perlu ke ada kawan ? yes .
TAPI !
tak guna kalau ada kawan yg cakap belakang .
tak guna kalau ada kawan depan lain belakang lain .
mungkin aku tak tahu cara kau anggap kawan tuh mcm mana .
mungkin bagi kau kawan jenis ckp belakang nie benda biasa , kira adat bagi kau dalam berkawan :)
but sorry , not to me :)
yes , kita da kenal dekat 4 tahun .
tapi kadang orang yg kita baru kita kenal or orang yg baru kita nak rapat
jauh lebih baik dari yg kita kenal 4 tahun tuh .
aku pon kesian tengok dekat dot dot dot nie .
yelaa , terpaksa berpura-pura depan aku .
aku boleh nampak kepura-puraan kau tuh .
so kau buat lah baik cemana sekali pun , aku tetap boleh nampak :)
dala , penat dah aku fikir and pendam selama ni .

korang cakap selama ni aku tak pernah minta maaf kan ?
So , dekat sini aku nak minta maaf sepanjang perkenalan kita selama 4 tahun ni .
Halal kan makan minum aku , sorry kalau aku banyak sakitkan hati korang ,
tarik muka , terpukul tertendang apa semua .
so deal okay ?

So aku harap lepasni tak payah lah bercerita bergossip pasal aku .
kita da xde pape lagi . so please ?
i dont want to start it again .
aku takan kacau , ganggu , sibuk amek tahu hal korang lagi .
dan aku harap korang pon sama .
okay ? good girl :)

TAPI , if korang masih cuba cari pasal dgn aku .
jangan salahkan aku , kalau apa yg aku balas nanti tuh melampau atau lebih .
Aku pendendam ? Yes i am .
Aku ugut ? tak lah , aku cuma bagitahu dan ingatkan je :))
pape pon aku takan cari pasal dgn org yg tak cari pasal dgn aku :)
ok byeeeee darling muah muahh :*






Thursday, 29 August 2013

untuk apa berkahwin ?


Mungkin aku masih x cukup umur untuk cakap pasal nie .
Tapi benda nie bakal dilalui jugak nanti .
Persoalannya .
Kenapa kena kahwin ?

Benda yg selalu takutkan aku .
1. Bila dah kahwin nanti perangai suami tuh berbeza time kite bercinta nie
2. Xde kerjasama . Semua keje kite akan buad , dan si dia duduk goyang kaki .
3. Takut bila dah kerja , masa kite terhad . Nak bermanje pon susah . Lepastu suami nempak perempuan lain .
4. Takut nanti bila kite dah berkahwin kite bakal dimadukan atau berpoligami .
#minta-minta dijauhkan
5. Takut si suami gila kuasa . .

Well tuh sume terlintas difikiran aku sekarang . Aku jadi takut untuk berkahwin .
Kalau sebelum nie excited bilaa lha nak kahwin kan . Hahaha
Tapi lepas dengar-2 cerita yg tak sedap di dengar tuh rase mcm xnak kahwin .
Takut bakal lalui benda-2 tuh sume .
Fobia !!!
Lelaki , mentang-2 ad kuota 4 .
Mula lha dia naik miang .
Pastu nanti bagi alasan tuh sunnah Rasulullah .

Rasulullah yg berpoligami tuh pon sendiri xnak anak-2 perempuan baginda dimadukan .
 Rasulullah s.a.w melarang Sayidina Ali menduakan puterinya. Baginda amat marah mendengar ura-ura Sayidina Ali hendak berpoligami lalu masuk ke masjid dan menaiki mimbar sambil berseru: “Beberapa keluarga Bani Hasyim bin al Mughirah (kerabat Abu Jahal) meminta izin kepadaku untuk mengahwinkan puteri mereka (anak Abu Jahal) dengan Ali bin Abi Talib. Ketahuilah aku tidak akan mengizinkan, sekali lagi aku tidak akan mengizinkan. Sungguh tidak aku izinkan kecuali Ali bin Abi Talib menceraikan puteriku terleboih dahulu. Fatimah adalah sebahagian dari diriku, apa yang mengganggu dirinya mengganggu diriku, dan apa yang menyakiti hatinya menyakiti hatiku.”

- cuba fikir, tidak ada seorang isteri pun yang rela sekiranya ada wanita lain yang hendak merebut cinta suaminya. Demikian pula, seorang suami tidak akan menerima sekiranya ada lelaki lain yang hidup bersama isterinya. Itulah fitrah manusia. Seandainya ada seorang isteri ataupun suami yang redha sekiranya pasangannya memberikan cintanya kepada yang lain, bererti ada sesuatu yang tidak normal.


Lagi-2 bila fikirkan yg terpakse kongsi suami . Eee geli . .
Benda nie sume buad aku takud nak kahwin :'(
Tolong jangan sakitkan hati aku wahai si suami . .
Bayangkan kalau korang terpakse kongsi isteri korang dengan lelaki lain . Lepas tuh bergilir mlm nie dgn laki lain esok pulak mlm korang . X sakit hati kee ? Mcm tuh jugak perasaan perempuan . So fikir lha perasaan kaum hawa nie sikit .

Tapi aku pon dpt tahu yg kite boleh buat perjanjian sebelum berkahwin . Untuk tidak berpoligami .
Tapi ade ke yg buat ? Act mmg ad pon . And aku jeles kt perempuan yg dpt suami mcm tuh . Nampak yg dia betul-2 sayangkan isteri dia . Sampai xnak buat isteri dia terluka . Ouchh :')
Aku pon nak cari suami yg sanggup buad perjanjian tuh . So hilang lha beban sikit . Sebab satu dari masalah tuh dpt erase . Tapi masih ad laki ke yg sanggupbuat perjanjian mcm tuh ? Kalau ad yg sanggup tolong tampilkan diri :')
Saya janji xkan persia-sia kan awakk .
Saya akan buat yg terbaik untuk rumahtangga kitee nanti :')
#okay masih muda :D hahaha

Tuesday, 27 August 2013

apa makna kawan ?


Hari yg teruk . . Kenapa aku ada banyak sangat masalah ?
Satu-2 masalah yg dtg .
Masalah yg lepas x hilang-2 lagi . Tambah lagi dengan satu masalah .

Aku x tahu ap makna kawan bagi korang .
Aku betul-2 sakit hati dgn korang .
Kalau korang xnak jemput aku atau ajak aku g memane . Sokay aku x kesah .
Sebab tuh hak korang .
Tapi korang pon kena lha faham perasaan aku .
Dah xnak ajak pastu g cerita tuh sume depan aku . Bila aku tanye . Korang cakap xde pape .
Aku memang xde rase pape pon .

Pastu bila ad budak kelas sebelah buad open house .
Korang sume pergi . Aku jee yg x pergi . Sebab xde sape ckp ngan aku yg korang pegi .
Pastu bila aku tanye si W tuh . Dia pegi ke x open house si aina .
Dia jawab ap ? X , aku x pergi .
Padahal budak-2 ckp korang sume pergi .
Aku jee yg x pergi .
Put yourself in my shoes .
Ap yg kau akan rase .
Kenapa kena tipu aku ?

Knpe mesti org yg terdekat org yg rapat suke tipu aku ?
Best ehh wei tipu aku ?
Aku yg salah sbb x kenal kawan yg sebenar .
Aku dah susah nak percaye cakap kau lagi .
Depan aku lain belakang aku lain .
Thanks , KAWAN .


Friday, 12 July 2013




I HIDE ALL MY PROBLEMS BEHIND MY SMILE .
 BEHIND MY SMILE IS A WORLD OF PAIN .
 YOU THINK YOU KNOW ME , BUT YOU HAVE NO IDEA .

Wednesday, 2 January 2013

hai sy budak sekolah :*


Malas gilaa kott nak sekolah . Cuti panjang lha lagii . 
Kalau boleh tanak sekolah dkat situ lagi .
Sebab apa ? Rahsia lhaa ~
Keputusan permohonan lambatt gilaa nak keluar .
Tak tahu kee aku nak pindah cepat cepat kalau boleh .
Takde semangat kott g sekolah tuh lagi . Tengok mukee yg samee je .
kalau boleh nak jugak tengok muke org lain .
Kenal-2 dgn orang lain . Mane tahu adee yg berkenan . Hahaha
Kesian gila kott aku lepas niee . Dah takde sapee lagi dah .
Sorang sorang pergi tinggal kn aku .
Woii korang da tak sayang aku lagi kee ?
Kesian lhaa sikett . Nampak mukee sedih aku ?


Haa nampak aku nangis tuhh ? Hahaha
Walaupun aku tgah nangis aku nampak comel disitu . Hahaha
Korang jangan lhaa pindah :(
Nanti sapee nak teman kan aku ketawa-2 , menangis , bebel semua .
Sapee nak tolong aku cover kalau tak siap keje sekolah ?
Err aku rindu semua tuhh :'(
Aku rindu nak tengok korang bebel-2 kt aku kalau aku ad wt salah .
Aku rindu nak share air n mknan . Sapee nanti nak habis kn makanan aku kalau aku tak habis ?
Aku rindu nak study samee-2 . Sape nak explain kn kt aku kalau aku tak faham nanti ?
Aku dala sukee banyak tanyee .
Sape nak duduk sebelah aku , kacau aku tidur lagi . Sapee yg nak peluk aku lepas nie :'(
Aku nak pindahh jugakkk !!!