Monday, 17 September 2012

pernah jadi cam gini tak ?


tak nampak ? click dekat gambar tuhh :)

1.  Pernah tak bergaduh dengan orang yg tersayang , lepastuh korang cakap " AKU BENCI KAU SAMPAI MATI !!! " then off phone . Tapi sebenarnya korang masih tunggu text daripada si dia ? pernah ?

2.  Pernah tak baling phone korang semasa cakap dengan seseorang sbb tak tahan kecewa ?

3.  Pernah tak rasa rindu kt seseorang tuhh sampai korang tak sedar yg korang tengah menangis ?

4.  Pernah tak terfikir yg korang ni mcm tak sesuai dengan dia ? Dan fikir perempuan lain tuhh lebih baik untuk dia....

5.  Pernah tak rasa yg kita ni 'not the one for him / her' ?

sebab saya pernah rasa tuhh semua :D

confused =='

Malam tadi kite TERjumpe , setelah seminggu tak bersua muka . Perasaan saya ? Of course happy , bahagia , tapi kekadang rasa kecewa and sedihh jugak . Tak sangka baju kite pon warne lebih kurang jee . Suka tengok awk senyum . Da lame awk tak senyum kt sy kan ? T_T

Saya nak tegur awk , tapi saya takut awk still marah .
Saya nak senyum dekat awk , tapi saya takut awk tak layan .
Saya nak msg awk , tapi saya takut text saya nanti cuma tambahkan masalah awk .


Saya nak bagi tahu kt awk yg saya sayang awak , tapi saya takut tuhh sume sia-2 jee .
Saya nak bebaik dgn awk , tapi saya takut nanti awk tak faham .
Saya nak ajak awk jumpa , tapi saya takut tuhh pertemuan terakhir kite .
Saya nak bagi tahu yg saya perlu kan awk , tapi saya takut awk dah tak perlu kan saya .


Last-2


Bila pk-2 balik , awk banyak sedih sbb saya kan ? Masalah awk makin bertambah kalau saya ada kan ?
Kadang saya rasa yang saya ni hipokrit , sbb saya cuma tahu perasaan saya jee .
Sampai terlupa perasaan awk .
Awak , kalau saya lepaskan awk pergi , awk akan bahagia tak ?
Saya tak nak paksa awk untuk bersama dgn saya semula .
Saya tak nak awk bersama dgn sy kalau awk tak bahagia .
Saya nak terbaik untuk awk .
Tapi saya tak tahu nak buat keputusan ape . Saya takut saya silap langkah .
Jadi , saya cuma kena tunggu awk sendiri yg buat keputusan .
saya akan hormati keputusan awk nanti .
Dan sy tahu itu yang terbaik untuk kite nanti .

THANKS SEBAB BAHAGIAKAN SAYA , SAYA AKAN INGAT SETIAP DETIK KITA BERSAMA . I LOVE YOU <3 !!

ASSALAMUALAIKUM . . .