Thursday, 21 June 2012

untungkan aku dapat kawan mcm kau ? ; )



thanks sangat-2 sbb da sakit kan hati aku , kau fikir bila kau ckp camtu kau buat lawak ke ?
tak bagi aku ! kalau kau nak sangat kt dia just go ahead ! ta payah nak ckp cmto kt aku .
jeles lha ap lha , tipu lha kalau aku ckp aku ta jeles .
tapi ta perlu lha kau cakap 24 jam camtu kt aku .
cemane aku nak lupe kan dia haa gilee ?
fikir lha siked ! mmg kau nampak aku diam jee bila kau ckp camtu kan ?
da tuwh kau nak suruh aku buat ap bila kau ckp camtu ?
g tampar muke kau tuwh ? kalau boleh da lame aku buat .
tapi kau tuwh kawan aku . aku paling ta suke gaduh sbb laki .
kalau kau nak sangat dia amek jelaa dia , habis citer rytee ?
tak perlu lha kau nak sakit kn hati aku weyh .
aku cume mintak kau jage siked mulut kau tuwh .
ta lawak pon keyh ?
sape suruh kau cakap camtu ? dia kea suruh kau sakit kn hati aku ?
kalau betul , thanks sesangat kayy ?
korang da berjaya buat aku saked hati .
F*** !

Tuesday, 19 June 2012

ZAYN MALIK marry me please ??





Nampak tak lelaki kat atas ni ? macho kan kan ?
cair aku setiap kali tengok gamba dia ni .
tergugat iman weyh ! LOL
DAMN !! i love you so muchhh !!!
marry me please ? :*
HAHA