Friday, 21 December 2012

Tuhan jagakan dia :')


Dimana pun kau berada , aku selalu akan mengingati dirimu
kerana hanya Tuhan saja yang tahu betapa besarnya cintaku kepada dirimu ~

Monday, 17 December 2012

Perkara tentang diri saya :')


haii , lame dah tak update blog kn ? kesian berhabuk blog kitee nie :)
 Sorry sbb agak busy dan ketandusan idea buat mase sekarang :D
maklum lha baru lepas baik dari kemurungan :P hahaha
haa nampak tak tajuk hari nie ?
okay , jum balik pada topic kitee pada hari ini .
hari nie terasa nak cerita serba sedikit pasal diri saya yg mungkin anda tak tahu :P

1. Saya seorang yg comel . Bhahaha #Maaf saya memang suka perasan
2. Saya suka bercakap dgn orang yg saya kenal sahaja .
3. Saya sombong , mungkin ?
4. Saya suka lelaki kacak lagi bergaya :D
5. Suka buat stupid things .
6. Seorang yang pelupa disebabkan faktor usia yang sudah melangkaui batas :P
7. Hanya terima pandangan seseorang sekiranya mempunyai bukti dan alasan yang kukuh
8. Suka ketawa , ketawa dan ketawa
9. Suka menangis seorang diri .
10. Bila tertekan suka tulis something yang merepek merapu meraban :P
11. Suka cabaran , aktiviti lasak , dan suka cari pasal :P
12. Saya suka BABIES , dan KUCING .
13. I'm a DREAMER


KEKURANGAN DAN KELEMAHAN DALAM DIRI SAYA


1. Seorang yang keras kepala
2. Cepat terasa .
3. Kuat merajuk
4. Saya seorang yang nakal ;)
5. Tak confident dalam membuat sesuatu keputusan
6. Suka memilih sesuatu benda mahupun dalam bercinta .
7. Suka mengarah , tapi tak suka diarah.
8. Tak pandai dalam bab pujuk memujuk .
9. Paling BENCI , GELI dengan ular.
10.Saya seorang yg rendah , pendek , kecik .


sekiann , terima kasih :D



Friday, 14 December 2012

muahh :*

I WILL FALL FOR A BOY WHO WILL


                      1. STAND OUT IN THE RAIN WITH ME
                      2. COOK WITH OR FOR ME
                      3. LET ME SING ALONG THE RADIO
                      4. KEEP SURPRISING ME
                      5. WATCH MOVIES WITH ME ON LAZY DAYS
                      6. REMEMBER THE LITTLE THINGS
                      7. HELP ME FACE MY FEARS
                      8. START PLAY-FIGHTS WITH ME , WITH WATER OR FOOD OR ANYTHING
                      9. WRITE ME POST-IT LOVE LETTERS
                     10. LET ME WEAR HIS CLOTHES

Monday, 17 September 2012

pernah jadi cam gini tak ?


tak nampak ? click dekat gambar tuhh :)

1.  Pernah tak bergaduh dengan orang yg tersayang , lepastuh korang cakap " AKU BENCI KAU SAMPAI MATI !!! " then off phone . Tapi sebenarnya korang masih tunggu text daripada si dia ? pernah ?

2.  Pernah tak baling phone korang semasa cakap dengan seseorang sbb tak tahan kecewa ?

3.  Pernah tak rasa rindu kt seseorang tuhh sampai korang tak sedar yg korang tengah menangis ?

4.  Pernah tak terfikir yg korang ni mcm tak sesuai dengan dia ? Dan fikir perempuan lain tuhh lebih baik untuk dia....

5.  Pernah tak rasa yg kita ni 'not the one for him / her' ?

sebab saya pernah rasa tuhh semua :D

confused =='

Malam tadi kite TERjumpe , setelah seminggu tak bersua muka . Perasaan saya ? Of course happy , bahagia , tapi kekadang rasa kecewa and sedihh jugak . Tak sangka baju kite pon warne lebih kurang jee . Suka tengok awk senyum . Da lame awk tak senyum kt sy kan ? T_T

Saya nak tegur awk , tapi saya takut awk still marah .
Saya nak senyum dekat awk , tapi saya takut awk tak layan .
Saya nak msg awk , tapi saya takut text saya nanti cuma tambahkan masalah awk .


Saya nak bagi tahu kt awk yg saya sayang awak , tapi saya takut tuhh sume sia-2 jee .
Saya nak bebaik dgn awk , tapi saya takut nanti awk tak faham .
Saya nak ajak awk jumpa , tapi saya takut tuhh pertemuan terakhir kite .
Saya nak bagi tahu yg saya perlu kan awk , tapi saya takut awk dah tak perlu kan saya .


Last-2


Bila pk-2 balik , awk banyak sedih sbb saya kan ? Masalah awk makin bertambah kalau saya ada kan ?
Kadang saya rasa yang saya ni hipokrit , sbb saya cuma tahu perasaan saya jee .
Sampai terlupa perasaan awk .
Awak , kalau saya lepaskan awk pergi , awk akan bahagia tak ?
Saya tak nak paksa awk untuk bersama dgn saya semula .
Saya tak nak awk bersama dgn sy kalau awk tak bahagia .
Saya nak terbaik untuk awk .
Tapi saya tak tahu nak buat keputusan ape . Saya takut saya silap langkah .
Jadi , saya cuma kena tunggu awk sendiri yg buat keputusan .
saya akan hormati keputusan awk nanti .
Dan sy tahu itu yang terbaik untuk kite nanti .

THANKS SEBAB BAHAGIAKAN SAYA , SAYA AKAN INGAT SETIAP DETIK KITA BERSAMA . I LOVE YOU <3 !!

ASSALAMUALAIKUM . . .




Tuesday, 14 August 2012

10 fakta pasal perempuan

  • Perempuan benci bila dibohong . Benar-benar benci okee ? Jika anda ingin berbohong , pastikan anda tidak ditangkap . Tidak kira sama  ada anda berbohong mengenai penampilannya , keserasian anda , bekas kekasih anda atau keluarganya , selagi anda rasa anda telah berbohong , hati-hati ! kerana jika dia tahu , tidak akan ada jalan keluar .
  • Perempuan selalu mengambil serius perbuatan berbanding kata-kata . Jadi jika anda benar-benar ingin menawan hati si dia , lakukan sesuatu yang menunjukkan padanya bagaimana perasaan anda sebenarnya , bukan hanya cakap kosong.
  • Anda kena faham bahawa emosi kaum hawa akan berubah apabila datang bulan . Jadi jangan terkejut sekiranya kekasih hati anda tiba-tiba berubah daripada seorang yang lemah lembut terus berubah menjadi hullk :P
  • Biasakan untuk meminta maaf , kerana sama ada anda melakukan sesuatu yang salah atau tidak , anda perlu juga meminta maaf . Perempuan sukakan lelaki yang pemaaf , dan mereka tak boleh hidup dengan lelaki yang tak tahu minta maaf .
  •  Perempuan juga benci bila lelaki mengungkit sesuatu yang da lepas atau sesuatu yang da berlaku dalam hubungan korang . Kalau kenangan manis tape laa juga . Kalau kenangan pahit ? boleh mengamuk okee ?
  • Seorang perempuan akan selalu fikir sama ada dia kelihatan gemuk . Jadi , anda kena bijak dalam berkata-kata supaya si dia tidak akan mudah tersinggung .
  • Apabila berbincang soal hadiah , perempuan lebih menyukai sesuatu yang bermakna daripada harganya  . Ini kerana perempuan lebih suka ka sesuatu yang ikhlas dan menunjukkan bahawa anda telah cuba menawan hati si dia dengan cara yang berbeza .
  • Pastikan anda tidak lupa tarikh penting seperti hari jadinya . Hal ini amat penting bagi si dia , dan jika anda lupa , maka saham anda akan menurun . Jika sekali mungkin tak mengapa , tetapi bukan untuk kedua kalinya . Dan jangan terkejut sekiranya si dia tidak sambut hari jadi anda atau memberi kad perpisahan pada hari jadi anda .
  • Ambil hati si dia dengan pujian . Salah satu fakta yang paling menarik tentang perempuan ialah mereka senang menjadi perhatian ramai . Dengan memberikan si dia pujian , anda telah memberikan dia semangat dan keyakinan . Ini akan membuatkan si dia sayang terhadap anda .
  • Fakta yang paling penting ialah perempuan lebih mementingkan cinta daripada perhubungan seks . Perempuan boleh hidup tanpa seks . Tetapi lelaki boleh ke ? o.O

Monday, 13 August 2012

20 fakta pasal lelaki

  1. Mungkin lelaki mengurat sepanjang hari tapi sebelum mereka pergi tidur, mereka selalu berfikir tentang gadis yang benar-benar mereka sayang.
  2. Lelaki benci bila kekasihnya d'ngurat
  3. Lelaki sayangkan ibu mereka.
  4. Seorang lelaki akan sanggup mengorbankan wang untuk makan semata-mata ingin membelikan anda beberapa kuntum bunga ros.
  5. Lelaki benci kalau pakaian mereka menjadi kotor. Meskipun titik kecil.
  6. Lelaki akan benar-benar mengagumi gadis-gadis yang mereka suka meskipun jika mereka tidak secantik mana.
  7. Lelaki cuba untuk mencari patung yang gadis ingin namun sayangnya pasti akan memilih yang salah.
  8. Ketinggian seorang perempuan tidak penting tetapi berat amat penting bagi lelaki.
  9. Lelaki cenderung lebih serius dengan hubungan mereka dan menjadi terlalu cemburu. 
  10. Ketika seorang lelaki meminta anda untuk meninggalkan dia sendirian, dia hanya bermaksud, "Jangan pergi dan dengar saya" 
  11. Lelaki tidak suka perempuan yang suka pukul lelaki 
  12. Jika seorang lelaki tiba-tiba meminta anda untuk dating, tanyakan dulu mengapa.
  13. Seorang lelaki sentiasa ada cara untuk membuat anda tidak rapat dengan lelaki lain.
  14.  Lelaki sangat terbuka tentang diri mereka.
  15. Jika seorang lelaki terlalu senyap, katakan sesuatu! Mungkin dia ada masalah.
  16. Anda boleh mengetahui adakah seorang lelaki benar-benar terluka atau sakit ketika dia menangis di depan anda!
  17. Ketika seorang lelaki benar-benar menyukai anda, dia akan mengabaikan semua perangai buruk anda.
  18. Lelaki cair bila melihat senyuman gadis.
  19. Lelaki akan melakukan apa saja hanya untuk mendapatkan perhatian gadis itu.
  20. Lelaki benci kalau anda berbicara tentang bekas teman lelaki anda.

Friday, 10 August 2012

that should be me :D

heyy heyy ! buat ape tuu ? haa kantoii skodeng blog kitee . HAHA
grrr , boring lha asyik bace buku jee . nie pon tgah bace buku sambil dengar lagu .
masuk tak masuk lain citer lha kan . yg penting bacee , jyeahh !

ky lha nak nyanyi jap
Everybody's laughing in my mind
Rumors spreadin' 'bout this other girl
Do you do what you did when you did with me, 
Does she love you the way I can?
Did you forget all the plans that you made with me
Cause baby I didn't

That should be me holding your hand
That should be me making you laugh
That should be me this is so sad
That should be me that should be me
That should be me feeling your kiss
That should be me buying you gifts
This is so wrong
I can't go on
'Til you believe that
That should be me
That should be me

You said you needed a little time for my mistakes
It's funny how you used that time to have me replaced
Did you think that I wouldn't see you out at the movies
What you doin' to me
You're taking her where we used to go
Now if you're tryin' to break my heart
It's working cause you know that
[ Lyrics from: http://www.lyricsmode.com/lyrics/j/justin_bieber/that_should_be_me.html ]
That should be me holding your hand
That should be me making you laugh
That should be me this is so sad
That should be me that should be me
That should be me feeling your kiss
That should be me buying you gifts
This is so wrong
I can't go on
'Till you believe
That should be me

I need to know should I fight for love
Or disarm
It's getting harder to shield
It's breaking my heart

Ooooh, ohhh
That should be me holding your hand
That should be me making you laugh
That should be me this is so sad
That should be me that should be me
That should be me feeling your kiss
That should be me buying you gifts
This is so wrong
I can't go on
'Till you believe
That that should be me
That should be me
That should be me
Never should've let you go, I never should've let you go
That should be me, I never should've let you go
That should be me

ky da habis , ape nak lagi ? ky aku tahu suara aku mmg sedap . HAHA
 nie aku da buad video meyh tekan link nie --> husband aku nyanyi

Sunday, 5 August 2012

KORANG DAH BACA BUKU ?

lagi berapa hari jee da nak TRIAL lepastu lepastu PMR , buku 1 pon blom habes baca lagi T_T
#nanges satu baldi   
mampuihh ! nak jawab apa aku nanti . 
tak boleh ke tunda sebulan lagi ?
#ceytt , boleh buad pantun nie . HAHA

btw , doa kan saya cemerlang dalam PMR ni nanti..
 Maaf kalau ada salah silap terlanjur kata .
Saya ( Nadia Nadzren ) akan berperang bersama sama tentera yg lain pada 9 August 2012 sehingga 16 August 2012 dan akan berperang semula pada awal bulan Oktober #Maaf tarikh lupa :P
Semoga pertempuran bersama kertas soalan ini akan saya dapat menguasainya begitu juga tentera tentera yg lain . AMIN 

Ini laa barisan kita...

yang ikhlas berjuanggg...

siap sedia berkorban..

untuk ibu dan bapa....


Monday, 30 July 2012

Boyfriend vs Sahabat

Sesungguhnya , boyfriend tidak MUNGKIN menggantikan sahabat . Adakah korang yakin boyfriend korang tuwh jodoh korang 1 hari nanti ? Sedangkan sahabat akan setia di sisi buat selama-lamanya . Bak kata pepatah " berkawan biar beribu , bercinta biar satu "



1. Lebih mengerti
Di hadapan boyfriend , mesti korang akan jaga tingkah laku . Tapi bila dgn sahabat , tade ape yg perlu dimalukan ;') Seorang sahabat pasti akan memahami dan takan ubah korang mcm yg dikehendakinya .

2. Open relationship
Perlukah korang menelefon sahabat setiap hari untuk memastikan persahabatan kekal ? Tak perlu ! Seorang sahabat tidak akan bersikap posesif dan korang bebas untuk berkawan dgn sesiapa saje tanpa rasa bersalah .

3. Boleh diharapkan
Selera korang dan boyfriend maybe tak sama . Lagipun , berlainan jantina . So , bila nak minta pendapat berkaitan potongan rambut , pilih baju yang sesuai dan tip menyembuhkan patah hati , sahabatlah orangnya . Bahkan time korang nak menumpang bahu untuk menangis pon boleh !

4. No hidden agenda
Korang tak perlu risau sebarang agenda tersembunyi bila sahabat berlaku baik dengan korang . Seorang sahabat tidak akan berbuat baik kerana kepentingan tertentu atau sekadar menjaga hati . Walau apa pun , mereka akan tetap berada di sisi korang dan mengatakan apa sepatutnya walaupun korang tidak pernah mendengar .

5. Sentiasa ada aktiviti
Tidak perlu menunggu hari lahir atau perayaan tertentu , kalau dgn sahabat pasti ada saja aktivitinya . Kadang-2 tak menentu , ada yg dirancangkan , ada pulak yg tiba-2 . Example , g bazaar dpn rumah :P

6. Memahami keadaan
Disebabkan terlalu lama bersama , jadi sahabatlah yg akan lebih memahami korang berbanding boyfriend . Seorang sahabat juga takan tersinggung if korang minta diberikan masa untuk bersendirian dan takan sesekali memaksa korang meluahkan masalah jika tak mampu .

7. Easy going and caring
Walaupun tidak terikat dgn apa-2 hubungan , seorang lelaki pasti senang diajak ke mana-2 dan akan menjaga korang sebaik mungkin sehingga selamat sampai ke rumah .

8. Bukan frenemies
Disebabkan jantina yg berlawanan , kemungkinan untuk sahabat lelaki menikam dari belakag adalah terlalu tipis . Yelah , takanlah dia nak rampas boyfriend korang atau cemburu dengan rahsia penjagaan muka korang pulak kan ? :D

9. Juri tak bertauliah
Kalau sahabat korang tu perempuan , maybe kelebihannya dari segi feminin , seperti hebat bergosip dan pandai berfesyen . Tapi bila bersahabat dgn lelaki , korang boleh minta pendapat tentang lelaki yg sesuai untuk dijadikan boyfriend atau bantu selesaikan masalah korang dgn boyfriend .

10. Thanks dude !

Sunday, 22 July 2012

11 ciri lelaki idaman :')

Semua orang mesti ada ciri lelaki/perempuan idaman kan ? Senang kata kira ideal type korang lha . Mesti semua orang ada kan ?  Tapi , disebabkan aku ialah seorang perempuan , entry kali ni aku nak buat tentang CIRI LELAKI/PAKWE/BOYFRIEND/HUSBAND IDAMAN . Mungkin tak sama dengan perempuan lain . Tapi , sedikit sebanyak ada lah jugak persamaannya :D
1. Good Looking


Good looking ? Kenapa bukan handsome ? Orang selalu cakap , kalau dapat boyfriend handsome ni mesti playboy . Takpun mesti orang cakap susah nak jaga kalau boyfriend handsome . LOL . Nak jaga apa ? Dia pandai jaga diri sendiri lah . haha . Jadi aku tak nak la handsome sangat , yang good looking pun dah okay . Yang penting hati baik :') Tapi kalau dapat yang handsome lagi okay . Dapat muka ala-ala korean lagi bagus . Anyeonghaseyo ! ^^
2. Tinggi
Aku memang obses gila dengan ketinggian . Sebab aku ni tade lha tinggi mane 150 CM ni pun aku dah bersyukur . Jadi , ciri lelaki idaman aku of course lah kena tinggi . Tak payah nak sampai 180 CM sangat . 170 CM pun dah okay . LOL . Takde lah aku nak pandang ke bawah je . Tapi kalau tinggi sangat karang sakit pulak leher aku asyik dongak je :P

3. Peramah & lawak
Ciri-ciri ni haruslah menjadi pilihan sebab aku suka dengan lelaki yang peramah apatah lagi suka buat lawak . Jadi takde lah awkward sangat bila nak bercakap . Lagipun aku agak rajin bercakap pot pet pot pet tak henti . Kalau pasangan seorang yang pendiam tak ke pelik di situ . Boleh jadi bisu aku . haha
4. Sporting
Of course la nak yang sporting kan ? Yang sekepala gitu lah . Dan yang pasti bukan yang jenis kuat cemburu  , sikit-sikit nak marah , sikit-sikit merajuk . Buruk okay ! haha . Kalau sporting bukan kah bagus ? Relationship pun bahagia . Nak bergaul dengan orang lain pun senang . Takde lah sikit-sikit nak kena ingat "eh , tak boleh cakap dengan lelaki ni . Nanti boyfriend aku marah" LOL . Tak perlu okay . Harus sporting . Baru bahagia :')

5. Matang
Actually , aku takde lah matang sangat . So , kalau boleh nak partner yang matang . Harharhar . Kalau dua-dua ikut perangai keanak-anakkan tak kah agak kebangangan disitu :P Kiranya kalau matang ni , dia taulah macam mana nak selesaikan masalah , pandai handle sesuatu perkara dan tau fikir mana betul dan mana salah :)

 6. Pembersih


Bersih itu wajib ! Aku tak nak lah partner yang rambut serabai , kuku panjang , pakaian sebulan tak gosok , kasut setahun tak bercuci , mandi pun sekali sehari . LOL . Tak mau , tak mau *geleng kepala* Kebersihan haruslah diutamakan . Tak nak lah yang macam penyangak . Btw , aku tau la rambut botak tu bersih sebab takde rambut . Clean gitu . Sampai tak payah guna shampoo . Tapi kan , aku takut dengan lelaki botak , macam perogol bersiri :P Rambut pacak-pacak okaylah . Rambut korean yang panjang-panjang aku tak nak . Kat Malaysia bila buat rambut ala korean , memang tak sesuai . Semak bro !

7. Berpendidikan
Aku bukannya nak kata , kalau boyfriend aku harus ada master , phd or at least bergelar DR . Oh tidak sama sekali . Tapi kalau ada semua tu kira beruntunglah aku . Tuah ayam nampak di kaki , tuah aku ..... Haha . Kalau berpendidikan , masa depan pun terjaminlah maknanya . Hidup pun senang :')

8. Suka kanak-kanak


Pada pandangan seorang perempuan/wanita , lelaki yang sukakan kanak-kanak ialah seorang lelaki yang penyayang . Apa lagi bila lelaki mengendong bayi . Oh mannn , itu sangat sweet okay . Aku yang beku , bila tengok boleh jadi cair kot . hahaha . Dan bila berhadapan dengan kanak-kanak pun tak kekok . Itu sangat handsome ! I like ! ^^

9. Jujur & ikhlas
Tetiba pulak aku teringat dengan Cikgu Meon merangkap cikgu seni aku , honesty in relationship . Tak menipu ! Memang kejujuran harus ada dalam sesuatu hubungan . Nak kata kena share/cerita semua benda tu takde lah jugak . Tapi sebaiknya jujur lah . Jangan menipu . Sebab kalau menipu ni kan , selalunya memakan diri sendiri . Lepas tu sendiri jugak yang susah ? Tak takut ? --'

10. Romantik
Aku memang suka lelaki romantik ni :P tapi tade lah yg terlalu jiwang karat nak mampus tu LOL  .
Teringin time birthday aku nanti ada orang bagi bunga kat aku sambil melutut . Woww , kan sweet gituhh !
InsyaAllah suatu hari nanti kott . HAHA

11. Beragama
Agama adalah yang paling penting dalam sesuatu perhubungan . Yang nombor 1 hingga 10 tadi tu kira asas dalam perhubungan jer lah . LOL . Yang paling penting agama . Sebab lelaki adalah ketua keluarga . Dan semestinya , aku nak lelaki yang boleh bimbing aku dan jadi seorang imam untuk aku . InsyaAllah :')


Thursday, 21 June 2012

untungkan aku dapat kawan mcm kau ? ; )



thanks sangat-2 sbb da sakit kan hati aku , kau fikir bila kau ckp camtu kau buat lawak ke ?
tak bagi aku ! kalau kau nak sangat kt dia just go ahead ! ta payah nak ckp cmto kt aku .
jeles lha ap lha , tipu lha kalau aku ckp aku ta jeles .
tapi ta perlu lha kau cakap 24 jam camtu kt aku .
cemane aku nak lupe kan dia haa gilee ?
fikir lha siked ! mmg kau nampak aku diam jee bila kau ckp camtu kan ?
da tuwh kau nak suruh aku buat ap bila kau ckp camtu ?
g tampar muke kau tuwh ? kalau boleh da lame aku buat .
tapi kau tuwh kawan aku . aku paling ta suke gaduh sbb laki .
kalau kau nak sangat dia amek jelaa dia , habis citer rytee ?
tak perlu lha kau nak sakit kn hati aku weyh .
aku cume mintak kau jage siked mulut kau tuwh .
ta lawak pon keyh ?
sape suruh kau cakap camtu ? dia kea suruh kau sakit kn hati aku ?
kalau betul , thanks sesangat kayy ?
korang da berjaya buat aku saked hati .
F*** !

Tuesday, 19 June 2012

ZAYN MALIK marry me please ??





Nampak tak lelaki kat atas ni ? macho kan kan ?
cair aku setiap kali tengok gamba dia ni .
tergugat iman weyh ! LOL
DAMN !! i love you so muchhh !!!
marry me please ? :*
HAHA


Wednesday, 25 April 2012

iloveyou :*



i love you
you love me
we're a happy family
with a great big hug and 
a kiss from me to you
won't you say you love me too ?

i love you
you love me
we're best friends
like friends should be 
with a great big hug 
and a kiss from me to you
won't you say you love me too ?

XOXO

Sunday, 26 February 2012

wewiitt :)


haa , nie lha buah hati pengarang jantung saia <3
syg dekat dea sangat-2 . i love you bie :)
thanks for make me smile , and strong . 
thanks for believed me when i wasnt that strong .
i just wanna let you know that you're amazing , kind and freakin funny :D
you all know , i love him so much
he's my teddy bear , my everything .
i really love you bieyy .
i still remember when you were crying because of me ?
so sweet of you <3
thanks bieyy for everything .
know you're leaving . i know i cant stop thinking about you . but im trying not to care anymore .
ohh god , please give back my love .
i miss you so fuckin damn crazy !!!!











Friday, 6 January 2012

Assalamualaikum ^,^


harini tade tajuk entry sebab saia ta twu nak letak tajuk apa yg sesuai :P
Alhamdulillah , selama 3 hari belajar kt sekolah semuanya okay .
bole paham lha apa yg cikgu ajar . cikgu-2 nye pon okay jee tade lha garang mane pon XD

harini dah 2 hari kite clashh kan ? tapi rasa da mcm 2 tahun kite clashh :D
lagi sepuluh hari cukup setahun kite couple kan ? tapi nak buad mcm mane dah tade jodoh .
malam semalam awk ad text saia . tapi saia ta reply pon kan ? jahat kan saia ?
lepastu pukul 1.20 pagi awk text saia lagi kan ? tapi time tu saia tengah tido . 
dalam pukul 2.20 pagi saia terbangun . ta tahu lha kenapa kn tetiba tergerak hati nak tengok phone .
saia tengok ad msg dari awk . saia reply lha kejap . engat kn awk balas .
tapi msg dari maxis plak yg masuk . 

" your SMS didn't reach as the phone is switched off "

 lepas bace je saia da ta bole tido . ta sedap aty sume ad lha kn .
da pejam mate da pon tapi ta bole nak tido jugak . yg ad air mate je .
saia pon ta twu  knpe bole nanges time tu . dalam pukol 3.30 lha kot baru saia dpt tido .
blea bgon pagi nak mandi g sekolah uwh saia rasa cm bengkak je mate .
tapi nasib baik sikit jew , ta nampak sgt . klaw ta buad malu je g sekolah mate bengkak . HAHA

tadi time rehat saia nampak awk . okayy awk handsome ! awk pakai songkok . 
awk nieh tetawu je kn saia suke tengok awk bila awk pakai songkok ? nak amek hati saia lettew . haha
okay perasan sekejap . HAHA

lepas balik sekolah saia terus tengok phone . kott-2 msg saia da deliver ke belum .
tapi sampai sekarang pon awk ta on phone kan ? mcm mane nak deliver .
teringat msg awk pagi-2 buta tadi . awk ckp sim nie da takan pena on . 
mungkin awk betul-2 maksud kn . sekarang pon awk da ta on phone kan ?
so pagi tadi mesti lha text terakhir dari awk towx saia kn ?
err , awk on jelaa phone awk tuwh . kesian dekat kwn-2 awk nanti ta dpt nak msg dgn awk .
terutamanya kwn perempuan awk tuwh .

awk jangan risau lha saia pon takan ganggu awk lagi . malam nie saia beli sim baru .
pasal sim nie awk jgn risau . saia takan patah kn . sbb banyak kenangan woo . ahaha
saia akan on bila perlu je .
mcm awk cakap klaw ad pape hal cari je kt fb or sekolah kan ?
okay jangan risau , saia akn cari awk bila perlu jew .

awk pon ad cakap jgn jeles klaw tengok awk rapat dgn perempuan lain kan ?
mula-2 mmg lha saia akn jeles . perempuan mane je ta jeles .
 tapi tape lha . lama kelamaan mesti da jadi perkara biasa .
lagi pon saia tengok awk sesuai dgn girl-2 awk . sama tggi sama padan kan ?
ta cm kite . awk tinggi saia pendek ta padan langsung . HAHA :'(
saia rindu bila awk panggil saia gemok . lepastu saia panggil awk kepeng kan ? haha

terima kasih sbb sentiasa doa kan kebahgiaan n kejayaan untuk saia :)
terima kasih juga sbb da jage saia selama nie . sanggop layan kerenah saia yg sengal nie .
saia pon akn doa kn perkara yg same untuk diri awk . jangan lupa ap yg saia pesan kt awk sebelum nieh .
okay lha rase nyewh da panjang sangat saia type . mesti bosan je awk bace .
tapi ad saia kesa ? haha
KEPENG ! rindu kaw .

awk , maaf kan saia taw sepanjang perkenalan kite ? terutama nye lepas kite couple .
saia tahu saia da banyak kali buad awk sakit hati kan ? maaf kan saia sekali lagi .

ky lha awk , makin saia type makin meleleh plak air mata nie . haha gedikk kan saia ?
selamat tinggal wakk ? belajar betul-2 taw untuk spm nanti ?




                                                                        sincerely ,
                                               nadia







Sunday, 1 January 2012

GOOD BYE 2011 HELLO 2012 :)


                                                       HAPPY NEW YEAR !
   tahun baru mesti ada azam baru kan ? okay , tahun baru nie azam saia nak study betul-2 tanak main-2 lagi . tahun nie kn nak amek PMR , kena belajar betul-2 nak dapat kn straight's A . klaw dpt straight's A saia belanja korang makan . bhaha

tahun nie mesti bz gyle lha kan . pagi sekolah petang training malam tuisyen . awak-2 nanti doa kan untuk PMR saia taw ? okayy , sayangg awakk ! haha gedik